Stamboom Van der Werff / Kooistra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 222:

Geert Mentze Breugeman is overleden op 22 januari 1850 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Coert Stek is overleden op 24 mei 1850 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Boxem is geboren op 17 maart 1851 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Imkien Kootstra is overleden op 3 februari 1852 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aafke Boxem is geboren op 22 mei 1853 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Krooij is overleden op 30 oktober 1854 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Margaretha Huberdina Hermana Zelle is geboren op 16 augustus 1855 te Zweeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zweeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Boxem Krooij is geboren op 26 februari 1856 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Boxem Krooij is overleden op 26 februari 1856 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harm Tingen en Akke Krooij zijn getrouwd op 4 april 1856 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.