Stamboom Van der Neut

Foto van Stichting Van der Neut
De publicatie Stamboom Van der Neut is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.723 personen. Vanwege privacy zijn 1.945 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 7 maart 2024.


Deze stamboom is in de jaren 1999-2019 opgebouwd door leden van de Van der Neut-en Vereniging, maar die is eind 2019 opgeheven. De "erfenis" van de vereniging wordt nu beheerd door de daarvoor opgerichte Stichting Van der Neut. Het gaat dan met name om deze genealogische database met bijna 7.000 personen (niet allemaal al openbaar), waarvan circa de helft de familienaam Van der Neut heeft. Correcties en aanvullingen zijn welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!