Stamboom van den Bosch

Foto van Rob van den Bosch
De publicatie Stamboom van den Bosch is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 872 personen. Vanwege privacy zijn 58 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 6 februari 2011.


Uitgangspunt van deze publicatie is de familie van den Bosch. Ik tracht zoveel mogelijk de gegevens die ik opneem te onderbouwen met afbeeldingen van de betreffende aktes. Wanneer u een akte mist die u graag zou willen bekijken, dan mail mij maar. Dan probeer ik die akte met voorrang op te nemen.
Indien iemand van mening is, dat er fouten in de publicatie zitten of andere opmerkingen of aanvullingen heeft, dan hoor ik dat graag.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!