Van Adiks tot Zuiderhoudt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 328:

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakoba Arnolda Willemina Floh (geboren in 1818), een kind van Jan Arnold Floh en Eva Willemina Kaijser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakoba Arnolda Willemina Floh (geboren in 1818), een kind van Jan Arnold Floh en Eva Willemina Kaijser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritdina Johanna Hermina van Velsen Coster (geboren in 1819), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritdina Johanna Hermina van Velsen Coster (overleden in 1819), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Arnold Roelvink (overleden in 1820), een kind van Jan Berend Roelvink en Catharina Becking, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Arnold Roelvink (geboren in 1820), een kind van Jan Berend Roelvink en Catharina Becking, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn Coster (overleden in 1821), een kind van Gerrit Othmar Coster en Maria ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucia Reudink (overleden in 1823), een kind van Jurriaan Reudink en Berendina Lasonder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lucia Reudink (overleden in 1823), een kind van Jurriaan Reudink en Berendina Lasonder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrik Hendrik Racer (overleden in 1825), een kind van Jan Willem Racer en Anna Jacoba Willemina Werndlij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.