Van Adiks tot Zuiderhoudt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 328:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn Coster (overleden in 1814), een kind van Jan Herman Coster en Amelia Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruid ten Cate (geboren in 1815), een kind van Hendrik Oothmarzn ten Cate en Gesina Buddeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Willem Willink (overleden in 1815), een kind van Hendrik Willink en Hendrika Brilman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Wilhelm van Velsen Coster (geboren in 1815), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Cornelia ten Blijdenstein (geboren in 1815), een kind van Benjamin Willem Blijdenstein en Catharina ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Wilhelm van Velsen Coster (overleden in 1816), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Johanna Roelvink (geboren in 1817), een kind van Jan Berend Roelvink en Catharina Becking, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Aleida van Velsen Coster (overleden in 1817), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Aleida van Velsen Coster (geboren in 1817), een kind van Jan Harmen Coster en Aleida Coster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Scholten (geboren in 1817), een kind van Jan Scholten en Johanna Bartha Lasonder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.