Het verborgen verleden van Pauline Berens aka Genealogienetwerk zus Greetje Berens aka EemslandBoekweitBoerenImmigratie aka The Dutch Connection » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 4.472:

Harmke Rouw is geboren op 7 december 1811 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Lucia - Lucia Bruns is overleden op 23 december 1811 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Angenieta Steenkamp is geboren op 27 januari 1812 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Kloppenburg is geboren op 29 januari 1812 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Albertus Josephus - Gerardus - Grardus Geersma en Christina - Cristine Lening zijn getrouwd op 9 februari 1812 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Laurens - Laurenx von Lintel is geboren op 14 februari 1812 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Mettje Gringhuis is geboren op 16 februari 1812 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gezina Boezeman is geboren op 12 maart 1812 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Thecla - Tecla Kansen is geboren op 15 maart 1812 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Thecla - Tecla Kansen is geboren op 17 maart 1812 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.