Terug in de tijd » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 34.531 - 34.540 van 34.690:

Wilhelmus Fredericus Georgius Ludovicus (Willem) van Erkelens is overleden op 17 december 1959 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Aaltje Schrikkema is overleden op 21 december 1959 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Martinus Tiekink is overleden op 30 december 1959 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijden 1959.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Feikje de Haan (overleden in 1960), een kind van Harmen Bastiaans de Haan en Trijntje Abrahams Pasma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bastiaan de Haan (overleden in 1960), een kind van Harmen Bastiaans de Haan en Trijntje Abrahams Pasma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van der Kolk (overleden in 1960), een kind van Gerrit van der Kolk en Gerritje van Swetselaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Mouw (overleden in 1960), een kind van Jan Mouw en Hermina Hendrika Bunte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend Martinus Udink (overleden in 1960), een kind van Berend Jan Udink en Frederika Johanna Kromdijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Strabbing (overleden in 1960), een kind van Harm Strabbing en Janna Rumph, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lammechien Speelman (overleden in 1960), een kind van Jans Hendriks Speelman en Hillechien van der Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.