Stelma Parenteel en Kwartierstaat Bauke Stelma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 653:

Batte Berends de Roos is geboren op 21 mei 1814 te Wedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Klasens Potjewijt is overleden op 26 juni 1814 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elijzabet Lindeman is geboren op 13 september 1814 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berent Wijchers is overleden op 22 maart 1815 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Roelfs Baas is geboren op 26 maart 1815 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albert De Roos is geboren op 26 april 1815 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobtje Remkes Wildeboer is geboren op 9 mei 1815 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltjen Jans Arkema is overleden op 18 juni 1815 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Haijko Reints Haijkens is overleden op 29 augustus 1815 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Jans Viswat is geboren op 11 oktober 1815 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.