Stelma Parenteel en Kwartierstaat Bauke Stelma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 653:

Derk Bodde is geboren op 27 februari 1812 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Jans van der Veen en Maria Eltjes zijn getrouwd op 14 mei 1812 in Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Amse Derks Smit en Geertje Harms Vos zijn getrouwd op 18 juli 1812 in Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Alberts Van der Laan is geboren op 30 augustus 1812 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Batte Alberts De Roos is geboren op 3 oktober 1812 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannes Jacobs Bakker en Elske Oomkes Arkema zijn getrouwd op 9 december 1812 in Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Andries Wobbenius Rienewerf en Henderina Geerts Frieling zijn getrouwd op 21 december 1812 in Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Andries Wobbenius Rienewerf en Acke Popkes zijn getrouwd op 21 december 1812 in Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hillegien Roelfs Baas is geboren op 23 december 1812 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Eerkes is geboren op 14 januari 1813 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.