genealogieonline

Stamboomsite Wietze Steensma

Foto van Wietze Steensma

De publicatie Stamboomsite Wietze Steensma is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 22.285 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 642 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Op deze site staan de gegevens van het onderzoek naar mijn voorouders en naar die van mijn vrouw Judith ten Heuvel. Tevens doe ik onderzoek naar alle mannelijk en vrouwelijke nazaten van Douwe Jilles (ca.1625-1685). Hij is mijn oudst bekende voorvader in directe mannelijk lijn en is de stamvader van mijn familie Steensma. Al mijn onderzoeken zijn nog volop gaande en dus zal de site regelmatig aangevuld worden met nieuwe gegevens.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!