Stamboomsite Wietze Steensma

Foto van Wijlen Wietze Steensma
De publicatie Stamboomsite Wietze Steensma is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 22.261 personen. Vanwege privacy zijn 666 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 21 september 2020.


Op deze site staan de gegevens van het onderzoek naar mijn voorouders en naar die van mijn vrouw Judith ten Heuvel. Tevens doe ik onderzoek naar alle mannelijk en vrouwelijke nazaten van Douwe Jilles (ca.1625-1685). Hij is mijn oudst bekende voorvader in directe mannelijk lijn en is de stamvader van mijn familie Steensma. Al mijn onderzoeken zijn nog volop gaande en dus zal de site regelmatig aangevuld worden met nieuwe gegevens.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!