Stamboomsite Wietze Steensma

Foto van Wietze Steensma

De publicatie Stamboomsite Wietze Steensma is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 22.294 personen. Vanwege privacy zijn 633 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Op deze site staan de gegevens van het onderzoek naar mijn voorouders en naar die van mijn vrouw Judith ten Heuvel. Tevens doe ik onderzoek naar alle mannelijk en vrouwelijke nazaten van Douwe Jilles (ca.1625-1685). Hij is mijn oudst bekende voorvader in directe mannelijk lijn en is de stamvader van mijn familie Steensma. Al mijn onderzoeken zijn nog volop gaande en dus zal de site regelmatig aangevuld worden met nieuwe gegevens.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!