Stamboom Snoeij-van den Donker-Elich-Sundermeijer-Martens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 28 van 28:

Franciscus van Straaten is geboren op 23 september 1899 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adriaan Jekel is overleden op 4 februari 1904 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Anna Helena Maria de Ruiter is geboren op 18 november 1908 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anthonius Kwast is overleden op 2 juni 1917 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dirk Chaigneau en Aaltje Krooyenga zijn getrouwd op 13 september 1917 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Rinske Scheffer is overleden op 21 mei 1928 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Theresia van Gemeren is overleden op 26 juli 1944 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Margaretha Bernardina Scholte is overleden op 27 juli 1945 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.