Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 55:

Lena Houpst is overleden op 28 december 1860 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Peter de Kruif is geboren op 21 mei 1864 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Teunis de Kruif en Jannetje Hendriksen zijn getrouwd op 2 juli 1864 in Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Zijtveld is geboren op 18 juni 1868 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonius Berg is geboren op 5 april 1881 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Kaagman is geboren op 4 augustus 1882 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermanus Meulenbelt is geboren op 15 september 1891 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leentje Smith is geboren op 3 juni 1892 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Mans Weggemans is overleden op 10 januari 1894 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Lanting is overleden op 27 september 1896 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.