Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.271 - 2.280 van 2.585:

Rudolf Steenge is overleden op 12 maart 1936 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jans Kuik is overleden op 13 april 1936 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm Davids en Jokobina Vos zijn getrouwd op 16 april 1936 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Karel en Harmke Platje zijn getrouwd op 30 april 1936 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertus Freerk Gerhardus Weggemans en Jantina Lydia Kiel zijn getrouwd op 2 mei 1936 in Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Lammechien Boerma is overleden op 8 mei 1936 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas van der Sleen is overleden op 26 mei 1936 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Pinkster en Meike Pepping zijn getrouwd op 4 juni 1936 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Jalving is overleden op 25 juni 1936 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Keep en Grietje Wijma zijn getrouwd op 17 augustus 1936 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.