Stamboom Van Dijk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 212:

Jacob Annes Kooiker is overleden op 25 juli 1836 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pieter Ouendag is geboren op 19 oktober 1836 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wijtze Gerrits Boonstra en Johanna Jurjens Hermanides zijn getrouwd op 1 december 1837 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Paulus Friso is geboren op 3 maart 1840 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Boonstra is geboren op 13 augustus 1841 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jantje Rienks Hobma is overleden op 29 februari 1844 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pietertje Renicus Hermanides is overleden op 23 maart 1847 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Frans Ibe Poortinga is geboren op 24 oktober 1848 te Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Godofridus Antonius Johannes de Both en Margaretha Boshuyer zijn getrouwd op 30 mei 1850 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan de Both is geboren op 26 december 1850 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.