Stamboom Lovendaal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Antonius Hendricus Vossen is geboren op 23 december 1862 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ids Tjalkens is geboren op 20 april 1863 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Nicolaas Christianus de Jager en Joukje de Vries zijn getrouwd op 20 augustus 1865 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter Carelse en Tjitske van der Meer zijn getrouwd op 3 maart 1866 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Hoekstra is overleden op 27 juni 1873 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gerrit de Jager is geboren op 27 januari 1875 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Ruurd Johannes Stelwagen en Roelofje Hoekstra zijn getrouwd op 22 mei 1875 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jeen Pieter de Haan en Hiske Hoekstra zijn getrouwd op 22 mei 1875 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter Carelse is geboren op 22 juli 1875 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Jeens de Haan is geboren op 18 december 1877 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.