De temperatuur op 16 september 1925 lag tussen 5,7 °C en 19,4 °C en was gemiddeld 12,7 °C. Er was 1,1 mm neerslag. Er was 6,1 uur zonneschijn (48%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 4 augustus 1925 tot 8 maart 1926 was er in Nederland het kabinet Colijn I met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
1 mei » Oprichting van de Ecuadoraanse voetbalclub Barcelona Sporting Club.
30 mei » Oprichting van de Ecuadoraanse voetbalbond ("Federación Ecuatoriana de Fútbol").
18 juli » In Duitsland verschijnt Adolf Hitlers boek Mein Kampf.
21 juli » In Dayton Tennessee, wordt middelbareschoolleraar biologie John T. Scopes schuldig bevonden aan het onderwijzen van de evolutietheorie in zijn klas. Hij krijgt een boete van $100.
24 december » Benito Mussolini krijgt alle macht in Italië.
25 december » Het Argentijns voetbalelftal wint voor de tweede keer de Copa América door in de slotwedstrijd met 2-2 gelijk te spelen tegen naaste belager Brazilië.
Trouwdag 11 oktober 1950
De temperatuur op 11 oktober 1950 lag tussen 6,4 °C en 13,4 °C en was gemiddeld 10,4 °C. Er was 0,6 mm neerslag gedurende 0,8 uur. Er was 7,6 uur zonneschijn (69%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
5 januari » Voormalig Belgisch kamerlid Ward Hermans wordt wegens zijn houding in WO II tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld.
25 april » De Republiek der Zuid-Molukken wordt uitgeroepen.
11 mei » Mijngasontploffing in de Borinage: 130 doden.
4 juli » Eerste uitzending van Radio Free Europe in München.
1 november » Dogmaverklaring door Paus Pius XII betreffende de Tenhemelopneming van Maria.
2 december » De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties nemen Resolutie 390(V) aan, waarbij de Eritreeërs als volk worden erkend, maar Eritrea wordt met Ethiopië tot een federatie samengevoegd.
Dag van overlijden 27 maart 1999
De temperatuur op 27 maart 1999 lag tussen 1,6 °C en 12,7 °C en was gemiddeld 6,9 °C. Er was 9,1 uur zonneschijn (72%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
25 januari » Bij een aardbeving in het westen van Colombia, met een kracht van 6,0 op de schaal van Richter, komen meer dan duizend mensen om.
8 februari » Het Sloveens voetbalelftal behaalt de grootste overwinning uit zijn geschiedenis door Oman met 7-0 te verslaan in een oefenduel.
9 maart » Oprichting van de Chileense voetbalclub Club de Deportes Copiapó.
15 april » De Nederlandse publieke en commerciële omroepen voeren gezamenlijk actie voor de vluchtelingen uit Kosovo. In een drie uur durende programma wordt ruim dertig miljoen gulden ingezameld.
1 juli » Beëdiging van Johannes Rau als achtste bondspresident van Duitsland.
3 december » De ministeriële conferentie van de Wereldhandelsorganisatie in Seattle eindigt in een mislukking.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: J. Jacobs, "Stamboom Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom_jacobs/I310.php : benaderd 9 mei 2025), "Christianus Theresia "Christ" van Bragt (1925-1999)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.