Stamboom De Keijzer en Van Lom » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 393:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Anthonie Burghout (overleden in 1824), een kind van Antonie Burghout en Adriana Geertruij Groenendaal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Wit (overleden in 1825), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Wit (geboren in 1825), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aletta Petronella Muijzert (geboren in 1825), een kind van Benjamin Muijzert en Maria van Til, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Benjamin Muijzert (overleden in 1825), een kind van Benjamin Muijzert en Maria van Til, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Benjamin Joseph Kok (overleden in 1825), een kind van Johan Hendrik Kok en Magdalena de Keijser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Benjamin Joseph Kok (geboren in 1825), een kind van Johan Hendrik Kok en Magdalena de Keijser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. de Wit (overleden in 1826), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Gijsbert van der Muelen (overleden in 1826), een kind van Pieter van der Muelen en Helena Aleida Hesselink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Gijsbert van der Muelen (geboren in 1826), een kind van Pieter van der Muelen en Helena Aleida Hesselink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.