Stamboom De Keijzer en Van Lom » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 393:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (overleden in 1814), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (overleden in 1814), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clasina de Wit (geboren in 1814), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannigje de Wit (geboren in 1815), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannigje de Wit (geboren in 1815), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (geboren in 1816), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (overleden in 1816), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Jacob de Malapert (overleden in 1816), een kind van Louis de Malapert en Louise de Geer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (overleden in 1816), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klasina de Wit (geboren in 1816), een kind van Jan de Wit en Maria Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.