Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 69:

Minne Foekes Boersma is geboren op 25 september 1856 te Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sytske Smid is geboren op 13 juni 1858 te Ameland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ameland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Paulus van Hulsen en Pieternella van Wees zijn getrouwd op 10 juli 1858 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrikus van Schaick en Hendrica Smit zijn getrouwd op 3 oktober 1862 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johannes Petrus van Haaren en Maria van Wees zijn getrouwd op 24 oktober 1862 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Coenraad van Buuren is overleden op 8 december 1862 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Anthonius Swaning en Catharina Post zijn getrouwd op 4 mei 1864 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hermanus Stephanus Bruineman en Geertje Kuiper zijn getrouwd op 20 mei 1865 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johannes Petrus Bruineman is geboren op 17 april 1866 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Bernardus Jacobus van Bodegraven en Johanna Schouten zijn getrouwd op 3 mei 1867 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.