Stamboom Zwaan

De publicatie Stamboom Zwaan is samengesteld door Margreet Zwaan-Heg (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 2.962 personen. Vanwege privacy zijn 49 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 28 juli 2010.


dit is de stamboom van de familie Zwaan, Pater, Van Elst, Heg, Hupkes, Groot-Bleumink, Van Der Kamp, Overmulder en Bloemers Mochten er fouten in staan of heeft u aanvullingen dan zou ik dat graag van u vernemen bvd Margreet Zwaan-Heg

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!