Stamboom Ype Ypes (waaronder van der Meulen)

Foto van Irene Jolanda van der Meulen
De publicatie Stamboom Ype Ypes (waaronder van der Meulen) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.134 personen. Vanwege privacy zijn 1.150 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 6 januari 2011.


Dag, is die weer even. Nog niet compleet, met foto's maar dat komt wel. Dit betreft Ype Ypes waarvan een aantal kinderen, jaren, eeuw? Later de naam van der Meulen gingen dragen. Dus misschien ieand die iets bekends ziet? Aarzel niet en mail me. groetjes Irene.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Irene Jolanda van der Meulen

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Irene Jolanda van der MeulenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!