Stamboom Willemsen-Barendsma

Foto van Ellen Daugherty-Willemsen
De publicatie Stamboom Willemsen-Barendsma is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.026 personen. Vanwege privacy zijn 291 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 16 maart 2011.


Ik loop vast bij mijn \"eerste\" Willemsen: Carolus gedoopt 25/12/1787 met als moeder Helena Groeno. Deze Helena was echter getrouwd met Gerrit Hendriksz Mokkaart van wie ze meerdere kinderen heeft en die allemaal omgaan met Carolus gezien de getuigen bij huwelijken en dopen. Als Helena overlijdt staat er dat ze huisvrouw is van Gerrit Mokkaart. Misschien is hij gewoon verdwenen? Ook loop ik vast bij mijn \"eerste\" Barendsma: Julianus Ages Barendsma ofwel Jelte Ages - hij zou geboren zijn in Leeuwarden maar ik kan hem niet vinden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!