Stamboom Mozer

Foto van Wim Willard een Larinees
De publicatie Stamboom Mozer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 891 personen. Vanwege privacy zijn 158 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 30 april 2022.


Deze stamboom uitgezocht als herrinering aan Wilfried Mozer 1930-1987, die ik heb leren kennen in de laatse jaren van zijn leven. Herrineringen aan zijn hokje op de zolder in de Amsterdamse Ruyschstraat, waar hij zijn belevings wereld koesterden tussen zijn ongelukkige jeugd herinneringen.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Wim Willard een Larinees

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Wim Willard een Larinees

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!