Stamboom Westenbrink De Kruijf

Foto van Judith

De publicatie Stamboom Westenbrink De Kruijf is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.815 personen. Vanwege privacy zijn 245 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Genealogie van de families: Baas (o.a. Giethoorn, Aengwirden) Dalmaijer (Sprang-Capelle) Engelage (Midwolda, Westfalen) Koops (o.a. Gelderland) De Kruijf (Overlangbroek, Houten e.o., Bodegraven e.o.) Santing (Ruinen) Smallenburg ('t Gooi) Westenbrink (Ruinen) en aanverwante families. De meeste informatie is op internet gevonden, zie de bronnenlijst. Voor de juistheid ervan kan ik niet instaan. Ik sta open voor vragen, op- en aanmerkingen of aanvullingen, dus neem gerust contact op.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!