Stamboom Westdijk en Henneman » Cornelius van Kippersluijs (1726-????)

Persoonlijke gegevens Cornelius van Kippersluijs 


Gezin van Cornelius van Kippersluijs

Hij is getrouwd met Annigje van der Wal.

Zij zijn getrouwd voor 1758.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Cornelius van Kippersluijs?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Cornelius van Kippersluijs

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Cornelius van Kippersluijs

Cornelius van Kippersluijs
1726-????

< 1758

  Toon totale kwartierstaat

  Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).  Visualiseer een andere verwantschap

  De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

  Historische gebeurtenissen  Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
  Sjoerd Westdijk, "Stamboom Westdijk en Henneman", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-westdijk-henneman/I2685.php : benaderd 13 juni 2024), "Cornelius van Kippersluijs (1726-????)".