Stamboom Wessel

Foto van Teilani
De publicatie Stamboom Wessel is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 39.105 personen. Vanwege privacy zijn 1.630 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 12 maart 2024.


Stamboom van de Familie Wessel (Schiedam) met directe en indirecte verwantschappen, met de families Verkade, Heijmans, van Wilgenburg, Cino, Waalwijk van Doorn etc.   Voor meer informatie kunt u naar ook naar Geneanet.nl gaan. Hier zijn de gegevens verder aangevuld / uitgebreid.

 Fouten/aanvullingen die via dit medium worden verkregen zullen in Geneanet worden verwerkt, en later zullen ze ook hier weer zichtbaar zijn  Uiteraard wordt de informatie geverifeerd maar fouten komen voor. 

Mocht u aanvullingen hebben, of zelfs familie van ons zijn, laat het even weten, dat is wel zo leuk.

Dank en veel leesplezier

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!