Bevolking Achtkarspelen e.o. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 41:

Johanna Overweg is overleden op 12 mei 1925 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje van Dijk is overleden op 2 april 1928 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albertha Antonia Vergeer is overleden op 14 juni 1930 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Keimpe Semler is overleden op 26 december 1935 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Timmermans is overleden op 11 juli 1937 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Sijke Nicolai is overleden op 20 april 1938 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anske de Boer is overleden op 4 juli 1939 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas van der Baaren is overleden op 10 april 1941 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Julle van der Henne is overleden op 22 december 1942 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendricus Odink is overleden op 4 mei 1943 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.