Bevolking Achtkarspelen e.o. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 41:

Harmen Schievink en Trijntje Cuperi zijn getrouwd op 22 december 1911 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Jolle de Vries en Fennigje Lohuis zijn getrouwd op 24 mei 1913 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Siebe Klaucke en Roelofje Spijker zijn getrouwd op 29 augustus 1913 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frederik Rosingh en Anna Stork zijn getrouwd op 3 april 1918 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marten de Jong en Trijntje Kootstra zijn getrouwd op 1 juni 1918 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geese Dijkstra en Sjoertje Tabak zijn getrouwd op 29 juni 1918 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Siemon van der Velde en Hendrika Johanna Scholten zijn getrouwd op 25 juli 1918 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Gerbscheid is overleden op 14 augustus 1918 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wytske Jacobs van der Hoek is overleden op 13 april 1920 te Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anne Frederiks Kroese en Gerritdina Gerbscheid zijn getrouwd op 21 mei 1920 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.