Bevolking Achtkarspelen e.o. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 52.844:

Gerrit Pieters van der Veen en Tjetje Tjebbes Dijkstra zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Goris Meinderts van der Hoek en Lolkjen Ties Wijnstra zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Alberts Ketelaar en Willemke Jans Krol zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gosse Feyes van Dijk en Aafke Eites Offringa zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Haye Jelmers Haanstra en Kunske Jans zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Oene Sybes Hoekstra en Antje Oebles Popma zijn getrouwd op 18 mei 1811 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Linse Klases Talma en Beitske Jans Kronenburg zijn getrouwd op 20 mei 1811 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Hemmes Wenning en Johanna Sophia Jans Romar zijn getrouwd op 22 mei 1811 in Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Meindert Jans Deelstra en Elizabeth Kornelis Beerlings zijn getrouwd op 22 mei 1811 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Hekke is geboren op 23 mei 1811 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.