Bevolking Achtkarspelen e.o. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 52.838:

Melle Baukes Castelein is overleden op 20 maart 1811 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hester Jans is overleden op 2 april 1811 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Japke Gosses en Hendrik Arends van der Bij zijn getrouwd op 10 april 1811 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Arends van der Bij en Japke Gosses zijn getrouwd op 10 april 1811 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Nicolaas Everts Scheltema is geboren op 17 april 1811 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tietje Foppes Bijma en Johannes Jans Jansma zijn getrouwd op 17 april 1811 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johannes Jans Jansma en Tietje Foppes Bijma zijn getrouwd op 17 april 1811 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Elizabeth Jacobs Osinga is geboren op 17 april 1811 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Atse Jelkes de Boer en Goitske Jans de Boer zijn getrouwd op 17 april 1811 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Wijnholts Mulder en Grietje Hiddes Zijlstra zijn getrouwd op 25 april 1811 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.