Stamboom Vos Johny » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 989:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Pieter Schors (geboren in 1820), een kind van Lodewijk Schors en Anna Maria Vrijdenberger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertrui Leenders (geboren in 1820), een kind van Christiaan Leenders en Anna Maria Blaise, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Neven (geboren in 1821), een kind van Hugo Neven en Elisabeth Meertens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelis Neven

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marie Ida Vrancken (overleden in 1821), een kind van Giles Vrancken en Cornelia Mussen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Paulus Vrancken

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Nicolaas Welters (geboren in 1821), een kind van Lodewijk Welters en Maria Anna Deboe, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Leenders (geboren in 1822), een kind van Christiaan Leenders en Anna Maria Blaise, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Hubertus Clermonts (geboren in 1822), een kind van Joannes Clermonts en Maria Elisabeth Smeets, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Hubertus Jongen (geboren in 1822), een kind van Arnoldus Jongen en Maria Catharina Henket, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Nicolaas Welters (overleden in 1822), een kind van Lodewijk Welters en Maria Anna Deboe, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elisabeth Schepers (geboren in 1823), een kind van Joannes Schepers en Elisabeth Claessens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.