Stamboom Vos Johny » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 981 - 989 van 989:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Isabella Gilissen (overleden in 1963), een kind van Cornelis Gilissen en Ida Crauwels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Baptist Vinken (overleden in 1963), een kind van Theodoor Vinken en Helena Godding, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Rodolf (overleden in 1963), een kind van Mathias Rodolf en Maria Anna Nobelen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Clermonts (overleden in 1964), een kind van Wilhelmus Clermonts en Maria Christina Martens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Anna Clermonts

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Martha Johanna Mares (overleden in 1964), een kind van Joannes Jozef Mares en Anna Stegen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Maria Godefrida Mares (overleden in 1964), een kind van Gustave Alphonse Joseph Mares en Jeanne Catharina Jacobs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Hendrika Ursula Neven (overleden in 1965), een kind van Hugo Johannes Hubertus Neven en Anna Hubertina Castermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Mathijs Loijen (overleden in 1965), een kind van Jan Loijen en Digna Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Gertrudis Schepers (overleden in 1965), een kind van Hendrik Schepers en Beatrix Meertens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Schepers

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.