Stamboom Voorhaar » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 80:

Antoon van Nimwegen en Margaretha van Ginkel zijn getrouwd op 6 september 1907 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Dirk Mastwijk en Johanna Kerste zijn getrouwd op 9 februari 1917 in Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Huwelijken Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Johannes Lambertus Wilhelmus van Os en Petronella Koetsier zijn getrouwd op 2 november 1917 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Pieter Timmerman is overleden op 6 april 1923 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Gerard Pater en Grietje Voorhaar zijn getrouwd op 27 november 1925 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Helena Okhuizen is overleden op 12 mei 1929 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Ruurd Cornelis van Basten en Aukje Baarsma zijn getrouwd op 10 juni 1932 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Hendricus Voorhaar is overleden op 13 juni 1940 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Elisabeth Evertsen is overleden op 14 juni 1948 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Agatha Christina Timmerman is overleden op 1 februari 1958 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.