Stamboom van Well/van der Giessen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 567:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Christina van Eeuwijk (geboren in 1852), een kind van Egiedus van Eeuwijk en Anna Christina Onders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Margaretha Duiveman (geboren in 1852), een kind van Hendricus Dirk Duiveman en Margaretha Gottlieb, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubertus Hendrik Pieter Duiveman (overleden in 1853), een kind van Hendricus Dirk Duiveman en Arnolda Berendina Selijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Eeuwijk (geboren in 1853), een kind van Egiedus van Eeuwijk en Anna Christina Onders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Margaretha Duiveman (overleden in 1853), een kind van Hendricus Dirk Duiveman en Margaretha Gottlieb, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Dirk Duiveman (geboren in 1854), een kind van Hendricus Dirk Duiveman en Margaretha Gottlieb, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Christianus Nijs (overleden in 1856), een kind van Josephus Coenradus Nijs en Hendrika Johanna Smits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Dirk Duiveman (geboren in 1856), een kind van Hendricus Dirk Duiveman en Margaretha Gottlieb, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia Wilhelmina Nijs (overleden in 1857), een kind van Josephus Coenradus Nijs en Hendrika Johanna Smits, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Faber (geboren in 1858), een kind van Johannes Faber en Elisabeth Silvius, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Catharina Faber

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.