Stamboom van Well/van der Giessen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 561 - 567 van 567:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Geertruida Maria Wetser (overleden in 1965), een kind van Adrianus Franciscus Wetser en Jacoba Cornelia van den Dobbelsteen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Wilhelmina Johanna van Asperen (overleden in 1966), een kind van Martinus van Asperen en Henriette Johanna Schoonhoven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van de Pol (overleden in 1966), een kind van Gerardus van de Pol en Hendrika van Kilsdonk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Holleman (overleden in 1966), een kind van Hendrik Holleman en Neeltje Oijevaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Pelk (overleden in 1967), een kind van Christiaan Pelk en Johanna Glandorf, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Grietje Pelk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Maria Pelk (overleden in 1967), een kind van Christiaan Pelk en Johanna Glandorf, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Grietje Pelk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Stephana Corvers (overleden in 1967), een kind van Pieter Corvers en Adriana Catharina van Bergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.