Stambomen van Weeghel en Veneman

De publicatie Stambomen van Weeghel en Veneman is samengesteld door Hans van Weeghel (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 22.709 personen. Vanwege privacy zijn 700 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 12 november 2013.


De familie van Weeghel is oorspronkelijk afkomstig uit laag Zuthem (gemeente Heino).De boerderij 't Weegel bestaat nog steeds.Waarschijnlijk was de stamvader (Esien op 't Wegele) pachtboer en hebben de nazaten de naam van de boerderij overgenomen.Van de vele manieren waarop de naam werd geschreven is alleen de naam van Weeghel overgebleven.In deze stamboom zijn vele connecties met de families Blom,Boeve, Borst, Esselink, de Haan, Halfwerk, Hoogers, Mensink, van Olst, van Raalte, de Weerdt en van der Ziel. Mijn dank gaat uit naar Hendrik Visscher,die veel nuttige informatie heeft gegeven, en naar vele verre verwanten, die allerlei informatie hebben gegeven.
Mijn moeder was een Veneman,reden voor mij om ook die stamboom na te zoeken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Bekijk de statistieken


Deze publicatie bevat 99 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!