Stamboom van de families Van Tilburg en Ferwerda

Foto van Rolf van Tilburg
De publicatie Stamboom van de families Van Tilburg en Ferwerda is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.933 personen. Vanwege privacy zijn 1.771 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 15 november 2023.


In deze stamboom zijn voornamelijk de families van Tilburg oorspronkelijk uit Veldhoven via Breda naar Amsterdam en Ferwerda oorpronkelijk uit Arum(Fr.) naar Amsterdam en zo veel mogelijke  aanverwante zijtakken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!