Stamboom Van 't Hoff - Zondag - Bosch - de Zwaan - vd Kolk - Westhuis - Plomp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 204:

Fenne van Werven is geboren op 15 maart 1823 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Johannes van der Wal is geboren op 17 maart 1825 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Nanne Gerrits Wiersma en Nieske Cornelis Groen zijn getrouwd op 5 februari 1826 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem van Werven is geboren op 28 maart 1826 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Dirk Tjeerds Andringa is overleden op 11 januari 1827 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Annius Bierman en Neelte Jans Nadort zijn getrouwd op 3 juni 1827 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Catharina Adriana Rozeboom is geboren op 3 juli 1827 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Willem Bierman is geboren op 28 november 1827 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adrianus Franciscus de Keijser en Hotske Renses Kuiper zijn getrouwd op 12 maart 1830 in Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geertruida Veldkamp is overleden op 18 september 1830 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.