Stamboom van Spijk en vele anderen! » Afstammelingen van Pieter Aems van der Spijck

Generatie 6 (vervolg)

55.

NN Adriaens van der Spijck, een kind van Adriaen Adams van der Spijck en Huijbertjen Joosten van Beeck, is geboren 1663 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. NN Adriaens is overleden en is begraven.

56.

Nicolaas Adriaens van der Spijck, zoon van Adriaen Adams van der Spijck en Huijbertjen Joosten van Beeck, is geboren 1665 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Nicolaas Adriaens is overleden en is begraven.

57.

Sara Adriaensd van der Spijck, dochter van Adriaen Adams van der Spijck en Huijbertjen Joosten van Beeck, is geboren 1666 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Sara Adriaensd is overleden en is begraven.

58.

Elisabet Adriaens van der Spijck, dochter van Adriaen Adams van der Spijck en Huijbertjen Joosten van Beeck, is geboren 1669 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Elisabet Adriaens is overleden en is begraven.

59.

Dammis Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 28 juli 1675 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Dammis Adams is overleden voor 1676.

60.

Dammis Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 16 juli 1676 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Dammis Adams is overleden.

61.

Pieter Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 25 december 1682 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Pieter Adams is overleden.

62.

Dirck Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt 1683 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Dirck Adams is overleden.

63.

Anna Adams van der Spijck, dochter van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 12 augustus 1685 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Anna Adams is overleden.

64.

Maria Adams van der Spijck, dochter van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 6 november 1686 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Maria Adams is overleden.

65.

Gerrit Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 13 juli 1688 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Gerrit Adams is overleden.

66.

Karel Adams van der Spijck, zoon van Adam Pieters van der Spijck en Sara Caerels van der Velde, is gedoopt op 8 maart 1690 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Karel Adams is overleden.

67.

Job Ariensz Berckel, zoon van Arij Jobs Berkel en Meijnsje Abrahams van der Spijck, is gedoopt op 10 april 1678 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd met Claasje Sijmons Verboon, dochter van Sijmon Verboon. Zij, is gedoopt rond 1678. Claasje Sijmons is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Job Ariensz is overleden op 25 januari 1733 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

68.

Nn Ariens van Berkel, een kind van Arij Jobs Berkel en Meijnsje Abrahams van der Spijck, is gedoopt juli 1679 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Nn Ariens is overleden.

69.

Abraham Ariens Berckel, zoon van Arij Jobs Berkel en Meijnsje Abrahams van der Spijck, is gedoopt op 16 december 1685 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Hij is marktschipper, vrachtrijder van beroep. Abraham Ariens is overleden op 25 december 1733 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

70.

Pieter Ariens Berkel, zoon van Arij Jobs Berkel en Meijnsje Abrahams van der Spijck, is gedoopt op 16 september 1691 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Pieter Ariens is overleden op 17 september 1691 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

71.

Trijntje Ariens Berkel, dochter van Arij Jobs Berkel en Meijnsje Abrahams van der Spijck, is gedoopt op 21 januari 1693 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Trijntje Ariens is overleden.

72.

Neeltje Jacobs van der Spijck, dochter van Jacob Abrahams van der Spijck en Annetje Pieters Rodenburg, is gedoopt rond 1685. Neeltje Jacobs is overleden.

73.

Maria Jacobs van der Spijck, dochter van Jacob Abrahams van der Spijck en Annetje Pieters Rodenburg, is gedoopt op 1 april 1685 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 18 maart 1708 in Maassluis, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis Ariens van Rijn, zoon van Arie Pieters van Rijn en Volcktje Cornelisd Delft. Hij, is gedoopt op 7 januari 1680 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland. Cornelis Ariens is overleden.

Zij kregen 4 kinderen:

Maria Jacobs is overleden.

74.

Chiel Jacobs van der Spijck, zoon van Jacob Abrahams van der Spijck en Neeltje Giele van Berckel, is geboren rond 1675. Hij is getrouwd (1) op 17 oktober 1700 in Rockanje, Westvoorne, Zuid-Holland, Nederland met Jannetje Cornelisd van der Plaat, dochter van Cornelis Leenderts van der Plaat en Jannetje Jans Moerman. Zij is geboren rond 1680 in Rockanje. Jannetje Cornelisd is overleden voor 1715 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 6 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 27 januari 1715 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland met Fijtje Crijnsd Nieuwland, dochter van Crijn Jans Nieuwland en Wilmtie Hendriks Verkade. Zij, is gedoopt op 16 januari 1689 in Zwartewaal, Brielle, Zuid-Holland, Nederland. Fijtje Crijnsd is overleden op 25 februari 1771 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 7 kinderen:

Chiel Jacobs is overleden op 9 september 1749 in Rozenburg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC