Stamboom van Spijk en vele anderen! » Afstammelingen van Pieter Aems van der Spijck

Generatie 4 (vervolg)

17.

Jacob Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck - De Oude en Adriaantje Florisd van Dam, is geboren rond 1620 in De Lier, Westland, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 5 november 1645 in De Lier, Westland, Zuid-Holland, Nederland met Goutje Jacobsd. Jacob Pieters is overleden en is begraven.

18.

Johan Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck - De Oude en NN, is geboren rond 1605 in Den Haag. Hij is van beroep. Hij is getrouwd rond 1640 met Margaretha van Holthuijsen, dochter van Christina van Pas. Zij is geboren rond 1605. Margaretha is overleden rond 31 juli 1662.

Zij kregen 2 kinderen:

Johan Pieters is overleden voor 31 juli 1662 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland.

19.

Elisabeth Willems van den Storm, dochter van Willem van der Storm en Neeltje Aemen van der Spijck, is gedoopt rond 1600. Zij is getrouwd met Nicolaes Jans van Rijck, zoon van Jan van Rijck. Hij, is gedoopt rond 1600. Nicolaes Jans is overleden. Elisabeth Willems is overleden.

20.

Pieter Willems van der Storm, zoon van Willem van der Storm en Neeltje Aemen van der Spijck, is gedoopt rond 1600. Pieter Willems is overleden.

21.

Cornelis Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is gedoopt rond 1596. Hij is getrouwd met Marijtgen Thonisd. Cornelis Pieters is overleden.

22.

Jan Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren 1597 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmerman aan het hof van holland van beroep. Hij is getrouwd op 20 januari 1619 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Catharina Catalina Jans van der Burch, dochter van Hans Pieter Gillisz Backer en Paulina Anthonisd van der Burch. Zij is geboren rond 1597 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Catharina Catalina Jans is overleden voor 1654.

Zij kregen 3 kinderen:

Jan Pieters is overleden tussen 21 augustus 1634 en 23 september 1636 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland.

23.

Adam Pietersz van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1600 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmergezel van beroep. Hij is getrouwd op 5 september 1621 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Dirckgen Dircxs Loos, dochter van Dirc Loos. Zij is geboren rond 1596 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Dirckgen Dircxs is overleden en is begraven.

Zij kregen 5 kinderen:

Adam Pietersz is overleden en is begraven.

24.

Maritje Pieters van der Spijck, dochter van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1601 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd met Isaac Kiggelaar. Maritje Pieters is overleden en is begraven.

25.

Nicolaas Claes Pietersz van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren 1604 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is bode van de staten generaal te den haag, lakenkoper, winkelbediende van beroep. Hij is getrouwd met Elisabeth Govertus de Bije, dochter van Govert de Bije. Zij is geboren rond 1597 in Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Elisabeth Govertus is overleden en is begraven.

Zij kregen 2 kinderen:

Nicolaas Claes Pietersz is overleden en is begraven.

26.

Jannetje Pieters van der Spijck, dochter van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1610 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Jannetje Pieters is overleden voor 4 oktober 1636.

Generatie 5

27.

Adriaen Adams van der Spijck, zoon van Adam Jans van der Spijck en Maritgen Claesd, is geboren rond 1619 in Spijk, Lingewaal, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 1 mei 1644 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Huijbertjen Joosten van Beeck, dochter van Joost van Beeck. Zij is geboren april 1620 in Buren, Gelderland, Nederland. Huijbertjen Joosten is overleden en is begraven.

Zij kregen 8 kinderen:

Adriaen Adams is overleden en is begraven.

28.

Annetgen Gerrits van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt rond 1620 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 14 april 1641 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis van Loostringen. Annetgen Gerrits is overleden.

29.

Marijtgen Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 15 oktober 1623 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Marijtgen Gerritsd is overleden.

30.

Rachel Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 16 november 1625 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Rachel Gerritsd is overleden.

31.

Liduwe Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 1 januari 1628 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd (1) op 2 maart 1653 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Jan van Kempen. Zij is getrouwd (2) op 4 juli 1655 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Dammis van der Kaa. Liduwe Gerritsd is overleden.

32.

Johan Gerards van Meijburch, zoon van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 9 september 1629 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Johan Gerards is overleden.

33.

Adam Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Pieters van der Spijck en Maria Gerrits Talhout, is gedoopt rond 1635 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmerman van beroep. Hij is getrouwd op 27 augustus 1671 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Sara Caerels van der Velde, dochter van Caerel van der Velde en Jannetgen Jans. Zij, is gedoopt rond 1655 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Sara Caerels is overleden.

Zij kregen 8 kinderen:

Adam Pieters is overleden.

34.

Meijnsje Abrahams van der Spijck, dochter van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt rond 1640 in Den Haag. Zij is getrouwd met Arij Jobs Berkel, zoon van Job Jacobs Berkel en Annetge Cornelis Holierhouck. Hij, is gedoopt op 8 oktober 1651 in Zwartewaal, Brielle, Zuid-Holland, Nederland. Arij Jobs is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Meijnsje Abrahams is overleden.

35.

Jacob Abrahams van der Spijck, zoon van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt op 18 april 1642 in Maasland, Midden-Delfland, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) met Annetje Pieters Rodenburg, dochter van Pieter Jacobs Rodenburg en Maertje Gerrits. Zij, is gedoopt op 16 januari 1656 in Monster, Westland,, Zuid-Holland, Nederland. Annetje Pieters is overleden.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) met Neeltje Giele van Berckel, dochter van Giel van Berckel. Zij is geboren en, is gedoopt rond 1642. Neeltje Giele is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Jacob Abrahams is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC