Familie Deering en vertakkingen

Foto van Jolanda van Seeters Deering
De publicatie Familie Deering en vertakkingen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.251 personen. Vanwege privacy zijn 1.050 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 5 september 2019.


Achternaam: Deering zijn Er twee zeer verschillende mogelijke bronnen voor deze interessante Angelsaksische achternaam. Ten eerste, kan het uit de Midden Engelse persoonlijke naam "Dere" worden afgeleid, Olde Engelse pre 7de Eeuw "Deora", "geliefd" betekenen. Ten tweede, kan de achternaam uit een bijnaam, uit Engelse "deor Olde", wild dier, of uit het bijvoeglijke naamwoord worden afgeleid van het zelfde vorm wild "of woest" betekenen ". Later, echter, tijdens de Midden Engelse periode, nam de naam de modernere betekenis over, "herten". Een aanzienlijke groep vroege Europese achternamen werd geleidelijk aan gecreeerd van het gebruikelijke gebruik van bijnamen. Deze werden gegeven in eerste instantie met betrekking tot beroep, of aan een verscheidenheid van kenmerken, zoals fysieke attributen of de eigenaardigheden, veronderstelden gelijkenis aan regeling van het dier of de verschijning van de vogel of, of aan gewoonten van kleding In de moderne idiomatische uitdrukking kan de achternaam die als D(e)are, Herten (e), Dearman, Dorman en Deering wordt geregistreerd worden gevonden. Zijn interessante namebearers, die in het "Woordenboek van Nationale Biografie wordt geregistreerd", George Deering, een plantkundige die gezant aan Koningin Anne, en John Deering was, een architect beroemd voor zijn ontwerp van openbare gebouwen in Londen. Een Wapenschild Dat aan de familie Deering wordt verleend is een groen schild met de hoofden van drie zilveren buck couped, gekleed goud. In Wapenkunde duidde het zilver Vrede en Sincerity aan, en het goud duidt Grootmoedigheid aan. De eerste geregistreerde spelling van de familienaam wordt getoond om te zijn dat van Richard Dering, die gedateerde circa 1250 was, in "Cartulary van het Klooster van Ramsey", Norfolk, tijdens regeer van Koning Henry 111, gekend als "Fransman", werden 1216 - 1272, Achternamen noodzakelijk toen de overheden persoonlijke belastingheffing introduceerden. In Engeland werd dit Belasting van de Opiniepeiling genoemd. Door de eeuwen, zijn de achternamen in elk land

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!