Stamboom familie van Scherpenzeel; Ooms; van der Veld; Dijkman;

Foto van Helmert Franciscus van Scherpenzeel
De publicatie Stamboom familie van Scherpenzeel; Ooms; van der Veld; Dijkman; is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.513 personen. Vanwege privacy zijn 246 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 19 april 2024.


Het is zo leuk om nu zelf eens te achterhalen wie mijn familie is en waar ze vandaan komen, in principe hebben vele mensen voor mij dit al gedaan dus veel kan je van internet afhalen. Maar niet alles staat op internet, dus ook heel veel kan je zelf onderzoeken in archieven, kerken en begraafplaatsen. En de naaste familie die niet op internet staan kan je nu zelf aanvullen met informatie en foto's. Tevens heb ik nu de meeste bronnen achterhaald op de sites zoals wie-is-wie en open archief met de brongegevens van de verschillende gemeentes. Van de volgende families en aangetrouwd probeer ik de stamboom op te bouwen beginnende bij mijn ouders van Scherpenzeel en Ooms en van der Veld en Dijkman aangetrouwde familie.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!