Stamboom van Rosmalen- Bosschaert- Herder- Hendriks.

Foto van Ad van Rosmalen

De publicatie Stamboom van Rosmalen- Bosschaert- Herder- Hendriks. is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.458 personen. Vanwege privacy zijn 375 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn broer (Chiel) Michiel Adrianus van Rosmalen (1934-2012) heeft oorspronkelijk de familie stamboom samengesteld.
Hij heeft daarvoor vele archieven bezocht en correspondentie gevoerd. Als zijn broer (Ad) Adrianus geboren (1941-) heb ik zijn onderzoek voortgezet.
Waarschijnlijk komt deze familie van Rosmalen oorspronkelijk toch ook uit Rosmalen. Jan Jacobsen van Rosmalen (1645) kwam uit Rosmalen hij vertrok al snel naar  Bergen op Zoom (Noord-Brabant) Opvallend is dat deze familie van Rosmalen alhoewel ze uit Brabant stammen al vanaf het begin Protestant waren.

Mijn moeder is Jacomijntje Bosschaert (1906-1992) mijn echtgenoot is Hillechien (Hilly) Herder (1945-) daarom heb ik de stamboom uitgebreid met de families: Bosschaert, en Herder. En doordat  mijn schoonmoeder Frederika Hendriks is (1917-2014) heb ik de stamboom ook uitgebreid met de familie Hendriks.

Ik dank allen die gegevens hebben aangedragen om tot deze publicatie te komen.
Een ieder die mij meer gegevens kan verstrekken ben ik bijzonder dankbaar.
Ad van Rosmalen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!