Stamboom Van Rijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 270:

Jacobus de Kok is geboren op 2 januari 1882 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Jacobus Koch is geboren op 5 augustus 1882 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Aloysius Leonardus Joseph Lakerveld is geboren op 25 oktober 1882 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Oomen is geboren op 17 mei 1883 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dimphna Emmen is geboren op 8 juli 1883 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Albertus Gude is geboren op 4 september 1883 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia Maria Loijens is geboren op 4 januari 1884 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Adrianus Gransjean en Catharina Weterings zijn getrouwd op 27 november 1884 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Henrica Antoinetta Cornelia Maria van Kalken is geboren op 2 maart 1885 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dijmphna Adriana Cornelia Gouverneur is geboren op 7 september 1885 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.