Stamboom Van Rijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 270:

Johannes van Midden is overleden op 6 juni 1850 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Helsen is geboren op 23 september 1852 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina van Rhee is geboren op 27 oktober 1852 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hubertus Gerardus Houtkamp is geboren op 3 november 1852 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Petronella Michael van Keulen is geboren op 29 september 1853 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria van Galen is geboren op 16 juli 1854 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Koppers is overleden op 3 november 1860 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Christina Jeanette Wilhelmina van Turenhout is geboren op 9 mei 1864 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Hermanus van der Ven is geboren op 22 juni 1865 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Antonissen is geboren op 25 juli 1867 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.