genealogieonline

Stamboom familie van Oorsouw

Foto van Leo van Oorsouw

De publicatie Stamboom familie van Oorsouw is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.159 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 426 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom op de stamboom van de familie van Oorsouw.

Deze stamboom van de familie van Oorsouw is samengesteld op basis van stamboomonderzoek door Tini (†) en Leo van Oorsouw, Bart van Oorsouw draagt mede zorg voor de publicatie.

Buiten dit stamboomonderzoek in archieven heeft internet een grote bijdrage geleverd aan het verzamelen en verifiëren van de persoonsgegevens, en hebben verschillende familieleden gegevens aangedragen.

Deze stamboom heeft als vertrekpunt de familie van Oorsouw, van Orsouw en van Orsou te Ber(c)ghem allemaal behorende tot één grote familie, met Hermen Jan Classen (van Orsouw) geboren te Oss omstreeks 1610, als stamnaamhouder.

De verzamelde persoonsgegevens zijn met het stamboomprogramma Aldfaer verwerkt in een digitale stamboom, die geëxporteerd en vervolgens gepubliceerd is via Genealogieonline.

Om aan de Nederlandse privacywetgeving (AVG) te voldoen, bevat de familiestamboom van Oorsouw -buiten die van overleden personen- geen privacygevoelige persoonlijke gegevens.

Het kan zijn dat je een vermelding bezwaarlijk vind, je kunt dit aan mij kenbaar maken d.m.v. een berichtje. Uiteraard word je mening hierin gerespecteerd.

Mocht je één of meerdere aanvullingen op deze stamboom hebben, of zijn naar je mening gegevens onjuist opgenomen, maak dit dan a.u.b. kenbaar.

Ook kun je uiteraard je mening geven over deze stamboom of over de website http://www.vanoorsouw.nl.

Berghem, october 2014
Leo van Oorsouw

Update: 27-12-2018


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!