Stamboom familie van Oorsouw

Foto van Leo van Oorsouw
De publicatie Stamboom familie van Oorsouw is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.482 personen. Vanwege privacy zijn 670 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 3 januari 2024.


Welkom op website stamboom www.vanoorsouw.nl.

Welkom op website stamboom www.vanoorsouw.nl.

Deze stamboom van de familie van Oorsouw is samengesteld op basis van stamboomonderzoek door Tini (+) en Leo van Oorsouw, Bart van Oorsouw draagt mede zorg voor de publicatie.
Buiten dit stamboomonderzoek in archieven heeft internet een grote bijdrage geleverd aan het verzamelen en verifiëren van de persoonsgegevens, en hebben verschillende familieleden gegevens aangedragen.
Deze stamboom heeft als vertrekpunt de familie van Oorsouw allemaal behorende tot één grote familie, met Hermanus Jan Claessen (van Orsou) geboren te Oss op ca. 1610 stam-naamhouder, zijn vader Joannes Claessen is geboren ca. 1580 te Oss.
De verzamelde persoonsgegevens zijn met het stamboomprogramma Aldfaer verwerkt in een digitale stamboom, die geëxporteerd en vervolgens gepubliceerd.
Om aan de Nederlandse privacywetgeving (AVG) te voldoen, bevat de familiestamboom van Oorsouw -buiten die van overleden personen- geen privacygevoelige persoonlijke gegevens.
Het kan zijn dat je een vermelding persoonlijk bezwaarlijk vind, je kunt dit aan mij kenbaar maken d.m.v. een berichtje, uiteraard wordt je mening hierin gerespecteerd.
Mocht je aanvullingen op deze stamboom hebben, of zijn naar je mening gegevens onjuist opgenomen, maak dit dan s.v.p. kenbaar.

Leo van Oorsouw.

Update 2023

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!