genealogieonline

Stamboom Van Ninhuijs

Foto van Peter Van Ninhuijs

De publicatie Stamboom Van Ninhuijs is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 35.717 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit is de stamboom van peter van ninhuys uit het plaatsje helden-beringe.( limburg) In een pachtcontract uit 1621 wordt onze naam al in verband gebracht met het huidige beringe in helden (tegenwoordig peel en maas genoemd). THOMAS Van ninhuys pacht grond in het vosbergerveld...Het vosbergerveld lag ten oosten van de ninnesweg in helden-panningen.De boerderij waar de stamvaders woonden heette aent Biringen, tot Nyelis.We wonen al meer dan 500 jaar in de gemeente helden (limburg). Deze stamboom is mede tot stand gekomen door genlias en het land van kessel, familie, bekenden en nog vele anderen.als er onjuiste informatie, of te weinig informatie in staat dan hoor ik dit graag !!!
ik ben op zoek naar alles wat te maken heeft met helden-beringe.de volkstelling van helden-beringe 1939 en 1829 en 1849 is helemaal aanwezig.

de bijnaam "neelien" komt van de BOERDERIJ waar ze op woonden.
de vader van anna maria beurskens had als bijnaam "neelien geel".
neelien geel was getrouwd met antonia van lier.
antonia was de dochter van "neelien mart" welke weer een zoon was van neel van den beucken.
omdat de man van neel al 26 jaar voor haar sterft, werden de kinderen die van NEEL genoemd, 
wat later "NEELIEN" werdt.
neel van den beucken 01-12-1732 /13-12-1807 te helden.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!