Stamboom van Nieveen, Baarda, Leegwater » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 18 van 18:

Jan Leegwater is geboren op 1 augustus 1900 te Broek op Langedijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Broek op Langedijk » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adriaan Lingmont is geboren op 17 oktober 1901 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Bierhaalder en Aaltje Leegwater zijn getrouwd op 8 mei 1914 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jacob Klaas Schoen en Sientje Leegwater zijn getrouwd op 28 mei 1920 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jan Leegwater en Elizabeth Bult zijn getrouwd op 18 mei 1923 in Broek op Langedijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Broek op Langedijk » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jan Roemer is overleden op 25 juni 1924 te De Rijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » De Rijp » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Ekkerman is overleden op 13 januari 1931 te Oterleek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oterleek » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Klaas Leegwater is overleden op 21 februari 1939 te Oterleek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oterleek » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.