Stamboom Van Melzen-Van Melsen

De publicatie Stamboom Van Melzen-Van Melsen is opgesteld door A.van Melzen (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 106.921 personen. Vanwege privacy zijn 9.357 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 13 juni 2012.


Een database van vele families met hun wortels in Nederland. Een onderzoek ontstaan uit onderzoek naar mijn eigen familienaam, "Van Melzen" en die van mijn moeder "Boerma" Dit groeide uit tot de behoefte om Groningse en Drentse families Boerma en Koster te koppelen, hetgeen me tot op heden nog niet is gelukt. Door deze pogingen staat deze database vol met families die niet met mij zijn verbonden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!