Stamboom Van Lint - Wynants

Foto van Paul Van Lint

De publicatie Stamboom Van Lint - Wynants is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.191 personen. Vanwege privacy zijn 720 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit kwartierstaatboek "Van Lint - Wynants" draag ik op aan mijn echtgenote Francine ECK, die me jarenlang op mijn kamer aan mijn Imac heeft weten zitten en me ontelbare malen de vraag heeft gesteld: " Wat doe de gij toch altijd boven op uwe computer."  Hoe dikwijls heb ik dan niet geantwoord : "Ik ben aan de Stamboom bezig". Vaak gevolgd door: "Ik ben bijna rond ". Maar geloven deed ze dat niet echt...

 

Het kwartierstaatboek dat je nu in handen hebt is de derde editie. Het is de stand van mijn opzoekingen op augustus 2021.

 

Ooit komt er misschien nog een vervolg, maar dan zal ik diep in de oude archieven moeten duiken om nieuwe verbanden tussen de Van Lint(en) bloot te leggen.

 

Wat de tak Wynants betreft heb ik me gebaseerd op het opzoekingswerk van Anna Margaretha Wilhelmina BULK- BUNSCHOTEN en Elisabeth Wilhelmina Anna ELENBAAS-BUNSCHOTEN, verre achternichten, nl. kleindochters van Antoine Wijnants, de broer van mijn overgrootvader Joseph Wijnants.

 

 

Paul Willy Van Lint

 


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!